0,00 лв.
0
Няма избрани продукти в количката.
Нямате добавени артикули.

Материали и технологии

Материалите, които използваме

Мултипокет

Система от индивидуално пакетирани пружинки, с над 400 броя независими опорни точки на квадратен метър, които реагират прецизно на движенията и формата на тялото и осигуряват оптимална поддръжка, без чувство на напрежение и натиск.

Микропокет

Индивидуално пакетирани пружинки с компактен размер. Изключително еластични, те поддържат тялото и създават усещане за деликатна опора. Минималното съпротивление при движение прави системата високоергономична.

Нанопружинки

Иновативна технология, съчетаваща множество пружинки с изключително малък диаметър и височина. Пакетирани индивидуално и разположени непосредствено на повърхността, те реагират нежно на натиска и осигуряват ефирна опора.

Бонел

Класическа и добре позната технология. Свързаните помежду си пружинки осигуряват устойчива опора, дори в точките с най-голям натиск. Издръжлива и стабилна система, с добра еластичност и дълъг живот.

Полиуретанова пяна

Материал с добра плътност, който поддържа тялото, без да създава точки на напрежение. Пенополиуретанът е лесен за профилиране, което му придава допълнителни анатомични свойства.

Високоеластична пяна

Осигурява изключителна опора и е подходяща за създаване на зони с различна степен на твърдост отговарящи на спецификите на човешкото тяло, за равномерно разпределение на тежестта, максимална стабилност и добра анатомичност.

Пенолатекс

Отлична еластичност и гъвкавост. Пенолатексът обгръща извивките на тялото и елиминира чувството на натиск, като подпомага спокойните и естествени движения. Има отлични ергономични свойства и структура с отвори, позволяваща свободна циркулация на въздуха.

Мемори пяна

Изключително адаптивен и чувствителен към температурата материал. Реагира на топлината на тялото и заема неговата точна форма, запомняйки всяко движение. Подобрява комфорта и създава усещане за мекота.

Zeofoam

Иновативна пяна със зеолит, природен минерал, широко използван като естествен детоксикант. Порестата структура на минерала има силно абсорбиращо и анти-бактериално действие, което предотвратява изпотяването и развитието на микороорганизми.

Ambra foam

Пяна, обогатена със стрит кехлибар и отлична еластичност. Кехлибарът е естествено антистрес и антитоксично средство, стимулиращо нервната система и действащо благотворно на редица състояния.

Nero pur

Висок клас пяна с екстракт от цвят от портокалово дърво нероли, с лек цветен аромат, и естествена еластичност на материала. Благотворното и успокояващо действие на нероли спомага за балансиран и дълбок сън.

Cool gel

Мемори пяна с капки охлаждащ гел. Охлаждащият ефект от гела поддържа приятна и прохладна среда за сън, а текстурата му придава още по-голяма адаптивност и мекота на пяната.

Aqua memory

Пяна със специална отворена клетъчна структура, позволяваща на материала да диша свободно. Тя реагира на топлината на тялото и се адаптира според неговата форма, освобождавайки от напрежение и натиск.

Кокос

Кокосовите влакна са забележителни поради тяхната издържливост и отлични изолационни свойства, като в същото време позволяват достатъчно добра вентилация в продукта.

Памук

Памучните влакна са естествено меки, а тъканите, изработени от тях, деликатни и нежни към кожата. Те имат естествени анти- бактериални свойства, отлично абсорбират влагата и осигуряват комфорт и свежест.

Бамбук

Влакната от бамбук са изключително фини и притежават свойства, които предотвратяват развитието на бактерии и неприятни миризми. Добрата им абсорбираща способност предотвратява потенето, а кожата остава чиста и суха.

Вълна

Изцяло естествен материал с отлични изолационни свойства, който осигурява топлина през зимата и хлад през лятото. Придава приятен обем и плътност, което го прави изключително подходящ за луксозни прошивки и пълнежи.