0700 19 600
0

01-Матрак FAVOURITE NOVA Orthopedic

SKU: 23006808-1

TED ви представя Favourite Nova Orthopedic, матрак от колекцията на TED Bed. Този изключителен матрак се отличава с най-високо качество, гарантирано от лаборатории LGА, Германия.

View more
Find store
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.
Description of the product

Това е фаворитът сред матраците

Ортопедичен матрак, регистриран от Българска агенция по лекарствата. Медицинско изделие със серификат № BG/CA01/MD0017/10.11.2017

TED ви представя Favourite Nova Orthopedic, матрак от колекцията на TED Bed. Ортопедичен матрак, регистриран от Българска агенция по лекарствата. Този изключителен матрак се отличава с най-високо качество, гарантирано от лаборатории LGА, Германия. Favourite Nova Orthopedic е практичен и удобен матрак и е най-продаваният модел в този клас матраци.

Това е първият матрак, който е създаден с интелигентната технология i-Springs Super Comfort за прецизна поддръжка и с обособени 7 зони на комфорт. Повече от 400 малки мулти покет пружинки реагират на всяко движение, без да го прехвърлят към съседните точки. Компактна високоеластична пяна осигурява максимално удобство и подпомага ортопедичния ефект на този уникален матрак, а луксозната прошивка със слой мемори пяна и мек антистатичен текстил TED Balance осигуряват допълнителен комфорт и мекота на цялото тялоОтличната вентилация на Favourite Nova Orthopedic има способността да предпазва от развитие на микроорганизми и осигурява чиста повърхност с оптимална температура за тялото по време на сън.

Ортопедичният матрак Favourite Nova Orthopedic от колекцията на TED BED е вашият отговор, който може да ви помогне по много начини да постигнете желания дълготраен и спокоен сън, който заслужавате. Открийте света на Favourite Nova Orthopedic, регистриран ортопедичен матрак от колекцията на TED BED.

 

Care: Защита /гладене/ - Не се препоръчва. Защита /избелване/ - Не се препоръчва избелване. Защита /изпиране/ - Не се препоръчва. Защита /други/ - Почистващ препарат за матраци. Защита /сушене/ - Почистващ препарат за матраци.
Certipour Certipour
Memory foam Memory foam
CertiPUR CertiPUR
Memory down Memory down
i-Springs Super Comfort i-Springs Super Comfort
10 years 10 years
Delivery

Delivery for all products outside the BEDs category - 15 working days.

Delivery of bed - 30 working days / made specifically for the client upon request /.

Supply of hotel furniture - by an individual offer. 

Mattress for you

Mattress for you

Find the mattress that suits your needs by completing this easy short test Make the test »

Bed for you

Bed for you

You can configure your bed by changing styles and colors. It`s fun! Научи повече »

Send us inquiry: