0,00 лв.
0
Няма избрани продукти в количката.
Нямате добавени артикули.

За нас

Кариери

Ние следваме мотото „Напред и нагоре”, ако ти си със същата нагласа и желаеш да станеш част от нашия екип – Ела при нас!

Работник в производството

За динамичното ни развитие, ние търсим:

РАБОТНИК В ПРОИЗВОДСТВО


ИЗИСКВАНИЯ:

- Основно или средно образование; 

- Умения за работа в екип, отговорност, сръчност и бързина при изпълнение на поставените задачи; 

- Готовност за работа на смени;

- Опит в производствено предприятие е предимство.ОТГОВОРНОСТИ:

- Работа с производствено оборудване

- Извършва различни технологични процеси

- Спазва работните инструкции и правилата за безопасна работа

- Отговаря за правилната експлоатация на съоръженията, с които работи

- Подпомага екипа с който работи и държи на екипността в работата

- Извършва ежедневно почистване на машината или съоръжението, с което работи, поддържа го в чисто и изправно състояние.


НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

Възможност да станете част от бързоразвиваща се българска компания, доказала се в своя бранш;

Коректни трудови взаимоотношения;

Пакет от социални придобивки;

Работа в бързо развиваща се компания и екип от професионалисти.Ние следваме мотото „Напред и нагоре”, ако ти си със същата нагласа и желаеш да станеш част от нашия екип – Ела при нас!

Моля, изпратете Вашата Автобиография с актуална снимка на vterziyska@ted.bg или чрез формата за кандидатстване по-долу. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.

ТЕД-БЕД ЕАД гарантира конфиденциалността на личните Ви данни съгласно ЗЗЛД.

 

ТЕД-БЕД ЕАД е един от международните лидери в производството на висококачествени матраци, легла и други продукти за спалнята. С отношение към детайла, безкомпромисен контрол на качеството и неуморен труд, вече повече от 20 години ТЕД осигурява спокоен и здравословен сън на своите клиенти в България и по света. Непрекъснато се подобряваме и разрастваме, водени от желанието да сме силни, винаги по-добри и успешни. Нашият екип е съставен от мотивирани, амбициозни, целеустремени, организирани и енергични личности. Стани част от ТЕД и продължи с нас напред! За динамичното ни развитие, ние търсим: Мотокарист/Електрокарист ИЗИСКВАНИЯ: Средно образование; Свидетелство за управление на мотокар или електрокар; Умение за работа в екип; Отговорност и дисциплинираност; Готовност за работа на смени. ОТГОВОРНОСТИ: Извършва товаро-разтоварна дейност; Отговаря за складиране и експедиране на артикулите; Участва в инвентаризация на наличностите в склада; Спазва всички изисквания по здравословни и безопасни условия на труд; Съблюдава всички вътрешнофирмени принципи и стандарти за работа; Подредба и чистота на работното място. НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ: Възможност да станете част от бързоразвиваща се българска компания, доказала се в своя бранш; Коректни и прозрачни трудови взаимоотношения; Стимулиращ пакет от социални придобивки; Моля, изпратете Вашата Автобиография.Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати. Фирмата гарантира конфиденциалността на личните Ви данни съгласно ЗЗЛД.
За да кандидатствате за някоя от позициите, моля попълнете формата за контакт: